Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 28E JUNI
28-6-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

geen duiven mee vandaag. mijn jaarlingen hebben genoeg voor dit jaar, nu alle tijd in de jongen steken. De duiven kwamen heel vlot vandaag hoorde ik. Afdeling Friesland zat op Quievrain. Op de meldsite zag ik de duiven vallen bij ons in de club. Je ziet dan gelijk wie een duif heeft. Wij melden nog, hebben ook afgesproken te melden binnen 15 minuten., jammer was dat Henk de Vries er 40 minuten als eerste op stond, en toch nog verslagen bleek. Er is geen echte meldplicht meer bij de afdeling dacht ik, maar in de club spreek je iets af. Met de jonge duiven meld ik niet dit seizoen. We zien vanzelf wel hoe ik in de uitslag sta.

Ze vliegen op dit ogenblik buiten( 15.00 uur), de Quievrain duiven zijn allemaal thuis. Ook leuk om te zien was de fondvlucht op www.blauwbant.nl , 330 duifjes, waarvan 130 van 3 personen, die pakken ze dan ook goed...

Gisteren een fantastische avond gehad in het clubgebouw, we hadden een Belgische avond met vlaamse friet, mayo en Belgisch bier. Iedereen moest zijn Belgen( gekocht op 9 Maart), meenemen naar de club, en ze werden allemaal bekeken, door alle leden. Mijn Vale werd de winnaar met 124 punten B14-75, super gezellig.

Vandaag ook even een duifje gehaald uit Genemuiden, het duifje was al weg vanaf 2 Juni, zag er goed uit. Zat klaar in het mandje. Top, dank u.

 

Terug