Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 2 juli 2014

2-7-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen

Het is prachtig weer, het gaat warm worden zelfs. Nu hebben we as zaterdag de eerste vlucht met de jonge duiven, en ik doe in ieder geval mee. Maar hoeveel en vooral welke , dat moet ik nog even bekijken. De voorspelling voor zaterdag is gevaarlijk( zoals het nu lijkt), de hitte van vrijdag gaat verdwijen, onweer lijkt in de lucht te hangen, buien, misschien weinig zon... vrijdag kijken we pas welke mee gaan en hoeveel. Ik had gehoopt op 22 graden met een noordwestenwindje en lekker zonnetje tussen blauwe lucht met witte wolkjes....

Straks ga ik weer met de jongen op pad, op dit ogenblik vliegen ze voor een uurtje, dan even eten en drinken, en in de mand. Even langs Herman Gaal uit Steenwijk, zijn duiven moet ik ook even pakken, hij heeft er maar 26 dus dat is te doen. Herman werkt, dus kan ze niet zelf wegbrengen, en ik neem ze graag voor hem mee. En voor mijn eigen duiven ook goed, dat er een koppel "anderen" tussen zit.

Vandaag Olympic MG Mix over het voer met Beute Lecithine Olie en Prange Suppe door het water. Het is geweldig, geweldig om te horen dat liefhebbers zoveel succes hebben met de Beute Producten. Vooral het totale pakket Olympic MG Mix, Beute Lecithine Olie, Beute Electro-boost en Prange Suppe werkt geweldig. En de capsules.....Geweldige resultaten bij fondspelers die de capsules nog als extra voor de vlucht geven .... Ongelofelijk.

Later meer.

Terug