Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE DAG VAN ORANJE 9 JULI
9-7-2014

Goedemorgen vrienden en vriendinnen,

Ik wilde de jongen er uit laten om 08.00 uur, regen. om 09.00 uur wilde ik ze maar gaan voeren....is het redelijk droog dus om 09.10 alsnog naar buiten gedaan voor een uurtje. Zoals het nu lijkt met het weer gaan zaterdag de jongen mee met de africhting van de afdeling, ik zal er 100 mee doen.

Vragen zijn er toch nog steeds over onze producten, in heel nederland, duitsland en Belgie worden er super resultaten mee gemaakt.

U kunt ze bestellen door het bedtrag van uw bestelling plus verzendkosten over te maken op NL20INGB0676290256 en u zet dan bij de mededelingen uw adres, we willen wel graag weten waar het heen moet en wat precies. Veel liefhebbers sturen ook een mailtje of bellen even om hun adres door te geven, dat kan natuurlijk ook.

Ons gamma bestaat uit

Prange Suppe     € 50,00

Olympic MG Mix   € 35,00

Beute Lecithinie Olie € 15,95

Beute-Electro-Boost € 21,95

Herstelpower capsules € 15,00

Beute Sport  € 12,00

Herstel Power € 12,00

verzendkosten Nederland €10,00, verzendkosten Belgie en Duitsland € 20,00. Voor Belgie is het soms gemakkelijker en goedkoper om bij JP de Lijzer uit Aardenburg te bestellen, hij woont aan de grens met Belgie en heeft u 1 x verzendkosten !!!

______________________________ en dan is het systeem het volgende voor jonge en of oude duiven:

Zaterdag en Zondag Electroboost door het water

Maandag, Dinsdag en Woensdag Prange Suppe door het water

En maandag en woensdag Olympic MG Mix over het voer met Beute Lecithine Olie

Bij warm weer op donderdag nogmaals Electroboost.

De capsules gebruikt u bij laatkomers, duiven die van een zware vlucht komen en heel belangrijk, dat u ze een of twee maal op de dagen voor inmanden geeft( zelfs wanneer u ze in de mand stopt)

Bij Beute producten hoeft u niet anders te doen wanneer uw fondduiven op eieren of jongen zitten, of in de mand moeten, u kunt gewoon simpel steeds het zelfde aanhouden.

Laat uw jongen een optimale start nemen, en geef ze wat extra kans om thuis te komen.

----------------------------------- En u weet natuurlijk dat de Beutebak en Beute Korrelmix al door bijna iedereen gebruikt worden he, bijna alle duivenmelkers gebruiken de BeuteBak, deze zijn verkrijgbaar via DHP en dat is bij iedere duivensportzaak in Nederland

Veel Plezier

 

Terug