Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 14 juli 2014

14-7-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen heb ik de jonge duiven een kort vluchtje van 11 km laten vliegen nadat ze 45 minuten getraind hadden bij huis. Gistermiddag hadden ze al een vrije middag met bad, en vanmorgen dus het "klits" vluchtje om even de stress van zich af te vliegen( als ze al stress hadden van de eerste keer container).

En vanmiddag beste mensen ben ik bij Sijmen Luinenburg geweest , en hier wil ik even wat over kwijt. Ik ben natuurlijk niet de gemakkelijkste en soms met wat lange tenen, zo had ik ook met Sijmen geen goed contact ( via social-media), ik vond hem chagerijnig en een azijnzeiker en de prestaties die hij behaalde vond ik slecht. Maar nu, zat er een jonge duif van mij bij hem en heb ik hem even gehaald, denkende binnen 20 seconden weer in de auto te zitten...

Maar dat werd anders, ik werd hartelijk verwelkomt, koffie, lekker buiten zitten, kwamen we aan de praat, over zijn duiven houden, de enorme roofvogel plaag, het ieder jaar opvreten van zijn duiven, zijn drukke baan en zeer weinig tijd, en toen kwam er een andere Siem naar buiten dan ik tot vandaag dacht. Het is gewoon een aardige vent.

En dan ben ik ook zo'n iemand die dat op mijn dagboek durf te zetten, ik zat fout, mijn excuus. Het was gewoon heel gezellig. ! Anderhalf uur later stapte ik weer in de auto, en ik zal duivenluis ( Sijmen) nu met heel andere ogen volgen !

Terug