Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 22E
22-7-2014

Goedemorgen iedereen,

update 12.00 uur

De jongen even weggehad naar de Lichtmis aan de A28 bij afslag Nieuwleusen, dat is voor mij door de lucht 30 km, ik was ditmaal eerder thuis, net aan de koffie toen de groep kwam, ik heb de laatkomers, gewonden en andere probleemgevallen( zonder staart en zo) thuisgelaten

___________________________________________

de jongen zijn er uit vanaf 08.10 uur. Gisteren heb ik ze er niet uitgehad door de enorme regen in de ochtend, en in de middag moest ik naar het werk, dus kon even niet. Vandaag dan maar even. Straks na binnenkomst breng ik ze ff weg naar de Hearst dat is de shell benzinepomp vlak voor Zwolle aan de A28 door de lucht 35 km.

Morgen en donderdag gaan ze iets verder, richting Nunspeet en donderdag Nijkerk, en dan zaterdag de 3e trainingvlucht met de afdeling naar Duiven bij Arnhem. We zouden op donderdag moeten inmanden voor een twee nachten mand africhting, maar door de problemen de laatste drie weken, is het goed dat de afdeling gewoon op vrijdag inmand.

In principe gaan de jongen dan mee op vrijdag , naar Duiven.

Ze krijgen deze week op maandag, dinsdag en woensdag Prange Suppe en donderdag Beute Electro-boost door het water. ( De electroboost is zeer belangrijk met deze hitte, ze krijgen het ook op zaterdag en zondag)

Afgelopen zaterdagavond heb ik de jiongen een Belgamagix opgestoken van Belgica-de Weerd, de vluchten staan er aan te komen, en met regelmatig terugkomers wil ik niet dat er een geelbesmetting op mijn hok komt. Hebben ze het geel? neen, bij de laatste controle niet.

Terug