Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 31 juli 2014

31-7-2014

Goedemorgen iedereen,

gisteren zijn de jongen in Vaassen gelost, ongeveer 65/70 km denk ik door de lucht. en vanmorgen zijn ze gelost bij Zwolle afslag Ommen en dat is 36 km. Vanmorgen in twee groepen, gister in èèn groep.

Er gaan morgen 100 mee naar Gennep, ik pak de mooisten, de gewonden, later teruggekomen of de jongen die moeten leggen blijven thuis. Maar ik hoef niet precies 100 te spelen hoor, als er maar 80 super zijn doe ik er 80 mee en met 120 het zelfde. zijn er 120 morgen er klaar voor dan speel ik die. Ik denk dat ze er wel door zijn nu.

afgelopen week 100 mee en voor 16.00 uur 96 stuks thuis, en na het klokafslaan de andere 4 dus 100%. Ik had de uitdraai mee naar het werk, want er waren steenwijkers waar ze heel slecht kwamen en mij niet geloofden. tja, en dan neem je de uitdraai mee....

vandaag hebben ze weer Beute Electrobbost door het water en morgen ook. het kan zaterdag 28 graden worden voor de laatsten, en die hebben het hard nodig.

Gister lekker Olympic MG mix en Lecithine olie over het voer en Prange Suppe door het water. Als ze het kennen drinken ze liever prange suppe dan gewoon schoon water

Afgelopen dinsdag kwamen er zo weer 2 duiven terug van 2 juni !!!! dus bijna 2 maanden weg, 2 tegelijk, vreemd he

als u het filmpje van de lossing gisteren of vorige week wil zien kijk even op mijn facebook pagina.

Iedereen succes

Terug