Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 3E AUGUSTUS
3-8-2014

goedemorgen

gisteren de eerste echt vlucht gehad, met de meest ongunstige wind die er bestaat voor ons tegen 4648 duiven toch nog begonnen met de 9e en 67 prijzen van 110 duiven, dus ruim boven de 50%. En zeer belangrijk is, alle duiven zijn thuis. Ik kreeg vanmorgen een berichtje uit steenwijk, gisteravond om 23.00 uur nog veel duiven weg, de liefhebber zelf vertelde mij nog maar 10 thuis van de 24 en waar hij ze verzorgde maar 13 thuis van de 32, en dat was om 23.00 uur.

Gisteren hebben ze weer Beute Electroboost door het water gehad, vandaag ook, morgen, dinsdag en woensdag weer prange suppe. En morgen krijgen ze weer Olympic MG Mix over het voer met Beute Lecithine olie, het gaat super dus waarom veranderen? in de club hadden we 60 prijzen en in het samenspel dus 67.

Hou even de luchtwegen van uw duiven in de gaten, geeft u prange suppe wees dan niet bang, maar geeft u het niet, hou het in de gaten. Veel jongen raken kwijt omdat ze slecht zijn, uit slechte ouders, maar ook door slechte verzorging of ziekten en dan zijn luchtwegproblemen een grote boosdoener.

de eerste twee duiven gistere kwamen uit het zelfde ouderpaar, zelfs nestmaten 839,840 een paar weken geleden melde ik deze twee duiven reeds, maar toen werd er lacherig over gedaan, maar nu toch 1 en 3 tegen bijna 600 duiven

Even een belangrijke mededeling, gaat het op uw hok slecht???? reageer het niet af op mensen waar het wel goed gaat, zoek de oorzaak bij u zelf. U en ja ik zeg U maakt de duivensport kapot, en hebt het zelf niet eens door. Waarom denk je dat veel bekende liefhebbers niet mee doen op praatsites, facebook etc, die willen zich niet mengen in domme soms oerdomme praat. En ik geef ze groot gelijk

Terug