Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 5 augustus 2014

5-8-2014

Goedemorgen vrienden en vriendinnen.

Vanmorgen weer even met de jongen op pad geweest naar afslag ommen aan de A28. Ik vind het mooi om te doen. Met 155 jongen in de auto, dus al weer vroeg begonnen met pakken.

Ik had 1 jonge duif met een nat oogje, dus maar even in de gaten houden. Het kan een pik in het oog zijn geweest maar ook het begin zijn van wat ergers. Dus even in de gaten houden.

Gisteren door Robert mijn collega bij de shell even een duifje gehaald uit Swifterband. Was vast al 7 weken weg, waar die al die tijd gezeten heeft? In ieder geval zeer goed gevoerd, zag er prachtig uit. Dus Bertram bedankt voor het melden.

Ook nog even langs staphorst geweest, bij Dick Vogelzang even voer wezen halen en wat zand en super mooie pinda,s.

Morgen weer even naar Dick, hij had alle Beute producten zowat op, gaat super daar.  Veel liefhebbers zijn gelukkig erg tevreden, en dat is gelukkig steeds meer en meer.

Ook bij ,t Juk Borne, Maarten Hakvoort te Urk en Wim Pasman te Eefde kunt u mijn producten halen. Maarten en Wim zorgen voor hun omgeving zeg maar als verdeelpunt.

Morgen moet ik even drie jonge duiven halen op mijn route naar Nijkerk voor een sportvriend, twee zitten in het centraal hok ,t Harde en 1 in Ermelo, hij heeft zelf geen auto, en dan is het een kleine moeite voor mij toch.

Geniet van het mooie weer en succes iedereen

Terug