Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 11E AUGUSTUS
11-8-2014

Goedemorgen iedereen.

Wil de Familie J van der Stok even contact opnemen met ons.

Gisteren wederom een leuk mailtje van een 1e prijswinnaar uit Vechtmachine lijn, bij Marco van Doorn in Afdeling 8, van harte gefeliciteerd.

De jonge duiven zijn er even uit, het regent een beetje, maar ze moeten er toch maar uit.

Wederom zijn er op diverse plaatsen jonge duiven achter gebleven zaterdag hoorde ik. Altijd jammer, en soms weet je niet goed waarom? Wij hadden zelf alles terug, 100 van de 100. Ook in de club viel het erg mee, om 19.00 uur waren nog enkele weg, maar grote aantallen niet meer. Zelf had ik 97 in de klok om 19.00 uur

Het weer lijkt deze week echt hollands te zijn, rond de 21 graden en steeds kans op een bui, geeft niets is voor jonge duiven aardig beter dan die hitte van een paar weken geleden.

Veel word er in de afdeling Friesland  gesproken over de 100 km naar het westen rijden van zaterdag... en waarom ze die week ervoor dan geen meter naar het oostten reden, toen de wind zuidoost was.  Tja, kan ik me voorstellen dat dit wrijfing geeft. gelijke monniken, gelijke kappen..maar dat is dus niet zo. Verder zeg ik er niets van, de duiven kwamen goed, ook hier, dus voor mij maakt het "misschien" niets, maar goed vind ik het niet. As zaterdag Westenwind, we gaan waarschijnlijk naar de Belgische noordzee kust. Natuurlijk ios inspringen op situatie goed, maar waarom die week ervoor dan niet?

Iedereen succes

Terug