Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 16E
16-8-2014

Goedemorgen iedereen

gelost om 09.30 uur

ik verwacht ze rond 12.05 uur

de duiven staan in Sittard, bij ons in de club waren er iets meer duiven dan vorige week, een paar stonden als invlieger trouwens. Maar in totaal wat meer dan vorige week. In Friesland op sommige plaatsen vorige week aardig wat weg. Hier gelukkig niet. Dat was al gebeurt op de eerste vluchten vanuit Duiven.

zelf hebben we vandaag 114 duiven mee. 108 vond ik mooi genoeg om mee te gaan, en dan bedoel ik de rui etc. Getekende 109/114 dus de laatste 6 zijn herintreders of zijn nog niet mee geweest, gewond geweest. Van deze laatste 6 getekenden zal ik vanavond vast 3 missen (50%). De andere 108 moeten in principe vanavond de thuishaven kunnen berijken.

de eerste 20 getekenden heb ik ingevoerd volgens het compuclub systeem, het zijn de 20 met het hoogste gemiddelde over twee vluchten. Gewoon voor mijn plezier. 

Vandaag komt mama een dagje duiven kijken, ze zou hier om half 9 al zijn, net bellen ze uit Reggesoord , dat ze van niets weten..... Heb twee keer met de organisatie gesproken. Maar even afwachten. Gelukkig zijn de duiven nog niet gelost. 

 

Terug