Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 28E
28-8-2014

Goededag iedereen,

update 09.08 uur.

de jongen er uit gedaan om 09.00 uur, wat later dan normaal, maar het word ook kouder, en ik denk dat ze zaterdag ook niet voor 09.00 gelost worden, dan kunnen ze vast een beetje wennen. ik hoop dat ze een uurtje willen vliegen. duiven in de grote rui hebben meestal weinig zin om te trainen. Nog vier vluchtjes kunnen ze mee. het kunnen jonge duivenvluchten of natour vluchten worden. Moet ik ze nog meedoen voor de ervaring? ze zijn al 8 x in de container geweest. En misschien wel 50 x in de mand, je ziet het ook, ze gaan gewoon liggen te slapen. Wel is het misschien verstandig om ze nog een keer een 2 nachten mand te geven, ook puur voor de ervaring. Straks rond 13.00 hak ik knopen door.

-----------------------------------------------

Wil de heer of mevrouw Boelaars even contact met ons opnemen. We willen graag uw adres.

Vanavond inmanden voor een 320 km vlucht, we maken er een twee nachten mand van in Friesland. Drie weken achter elkaar 2 nachten mand. Met de temeratuur zit het wel goed dus daar hebben ze geen last van. Maar een "jasje" zullen ze wel uit doen in die 36 uur mand.

Hoeveel en of ik wel meedoe zien we vandaag, rond 12.00 uur neem ik een besluit of ik mee doe, en vanavond hoeveel ik dan mee doe.

Door de rui en dan ivm het weer kan het zo maar zijn dat ik alles op de natour zet.

Iedereen succes

later updates

Terug