Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 2E
2-9-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

nog drie weekjes spel en het zit er weer op. Natuurlijk kunnen we hier in het noorden nog vier "taart" vluchten spelen maar daar doe ik nooit aan mee. Maar voor sommige is het een spel op zich. Er word alles gedaan door sommige om te winnen op de taartvluchten..... Dan ben je taartkampioen.

as Donderdag komt Jannes een filmpje maken in ons clubgebouw voor de Friesland Cup, De eerste vlucht heb ik gered, de 2e,3e,4e,5e, zijn gewonnen door gebroeders Homma en Wim van Dijk. Onze club pv de Vredesduif heeft in ieder geval zilver, maar u weet het, 2e is niets. Je bent eerst, pakt goud of hebt niets. Het zal moeten komen van èèn van deze twee hokken, ze hebben hun jongen verduisterd. Dus als we het redden, dan zal het van hun moeten komen. En dan waarschijnlijk van de gebroeders Homma, die heeben ze in forme, afgelopen week 41 prijzen van 55 geloof ik, op een vlucht waar heel veel duiven wegbleven.

Of wij meespelen is nog niet zeker, ff afwachten hoe het met de rui gaat, een tiental zullen we er dan pakken, de rest op de natour. Maar ook hier gaan we duiven thuishouden, voor sommigen is het klaar, gedaan en ze hebben genoeg ervaring.

Geniet van het mooie weer deze week, we zijn er aan toe, en vergeet niet om donderdag en vrijdag Electro-boost door het water te doen. Niets is verplicht, gelukkig maar, maar het gaf veel liefhebbers reeds succes op warmere dagen. Duiven komen niet dorstig thuis met twee nachten mand. donderdag tot en met zondag Electro-boost en maandag, dinsdag en woensdag Prange suppe is een succesformule

Terug