Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 13E
13-9-2014

Goedendag

update 16.00 uur

De natour gelost om 12.00 uur, de eerste duif arriveerde hier om 14.50, het was 14-792 Halina uit 865 SON of DALIA x PETERTJE., ze speelde in de club 6 minuten los vooruit de eerste. Haar vader Son of Dalia de naam zegt het al, zoon van Dalia de 1e Asduif van Nederland uit de Vechtmachine. Petertje is rechtstreeks van Hans en Evert Jan Eijerkamp, kleindochter PETER. In een uur hadden we 80 van de 95 duiven thuis, en dat voor kale jongen met wind op kop. Prima gedaan. Nu nog even wachten op de twee van Morlincourt... ik verwacht ze tussen 16.45 en 17.15 uur Morlincourt gelost 10.45 uur, 430 km

------------------------------------------------------------------------------

het gaat een dag worden waar we nog lang over na zullen praten. De nationale Derby.... sector 1 en 2 zijn gelost, 3 en 4 nog niet. Nationale Derby? zou toch mooier zijn weer gewoon 1 Orleans en alles in 1 keer los. Maar ja dat komt er nooit weer.

Onze afdelingsite ligt er uit, vorige week ook al, gaat niet goed. SBS 6 is zeer traag. gelukkig kunnen we  vertrouwen op facebook en Twitter.......

Gisteren 95 duiven meegedaan op de natour vlucht en op donderdag 2 duifjes naar Morlincourt. Ik wilde niet meedoen op Morlincourt, te kaal, maar anders kwamen we niet op 7 leden, dus toch maar twee gepakt. de 839 en 736. De Asduif dus niet mee, ook niet op de natour trouwens, die heeft rust .

Ik had gisteren een vraagje op facebook gestelt over PV of Compuclub, dus wat zou u keuze zijn. 98% was voor Compuclub, dus dat is duidelijk toch. Wel een paar voor WPROL, maar dat was de vraag niet. Pigeon Village of Compuclub als uw rekenaar, een daverende overwinning voor Compuclub. Bijna 100% zie pagina programma-spelers op facebook.

Later meer

Terug