Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 1 oktober 2014

1-10-2014

Goede dag iedereen

volgend jaar word ik 50, als ik het haal tenminste. Ik had nooit gedacht dat ik de 40 zou halen aangezien mijn levensstijl vroeger, maar vandaag al 49 geworden 

het jaar dat ik 50 word wil ik vieren met vijf teletekst plaatsen. Ja ik weet dat ik de lat hoog leg, maar ik presteer met mijn duiven het best onder spanning. In het verleden bleek dat steeds. 

Dus nu wil en eis ik van mijn duiven in 2015 naar liefst vijf(5) teletekstplaatsen.

grootspraak? Jazeker, maar die druk werkt.

als je van te voren al genoegen neemt met een mooie uitslag of een eerste prijs ben je zo klaar, dan kan na de Vitesse soms de klep al dicht. Met een noordwesten wind tegen Noord aan heb je zo een mooie uitslag in wilhelminaoord. Daar hoeven je duiven niet veel voor te doen.

Het zelfde geld voor Harlingen met een zuidoosten wind, dan hoeven ze alleen maar gezond te zijn en je maakt een serie.en bij alle andere winden zit je goed van joure , Tijnje tot zwaagwesteinde , een beetje rond de A7 en ze kunnen met 7 pennen nog Prijs winnen .

maar zoals gezegd , dat kan met noord-noordwesten wind ook in wilhelminaoord 

op de dagfond is de plaats waar je woond minder belangrijker , en de kwaliteit van je duiven juist belangrijker... Daarom willen mensen die in de vlieglijn wonen niet graag dagfond spelen, en helemaal niet met afdeling 10 los. Stel je voor dat ze niet meer bevoordeelt zijn..., dus tegen ! 

----------

Terug