Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 5E
5-10-2014

goedemorgen iedereen

het is nog vroeg, alle duiven reeds gedaan. kwekers gescheiden gisteren. 14 koppels zitten er nu met 2013 en 2014 duiven. en dat op een hok met 40 broedbakken is dus ruimte zat. en dan hebben deze 14 doffers nog een voliere van 6 x 4 meter.

De duiven ruien heel goed, hier en daar zie je een beetje opgezette oogjes, en hier en daar een pokje maar dat is normaal en zelfs gewenst op dit ogenblik. Goede voor de weerstand en het gaat vanzelf weg, dus geen medicatie of angst hier hoor.

Gisteren een fijne dag gehad bij de familie Stielstra in Holwerd, enkele toppers mogen bekijken. Tjitte de vries was er ook( zeer goede speler) hij had de jonge duiven mee, waaronder een 8,5 duivin uit de koopman lijnen van Ermerveens Hope. Ook Maarten Jellema kwam nog even en Rudof Visser, dus druk maar gezellig. en dat istoch het mooiste.

Ik lees geen andere sites meer maar hoorde wel dat de naam Beute weer overal genoemd werd. Dat is goed, er word over je gepraat dus besta je nog. O ja, er was commentaar dat ik volgend jaar voor 5 TT plaatsen ga, tja wat moet ik daar nu op zeggen? Ik wil ieder jaar beter, en probeer 5 teletekst plaatsen te pakken. Ik mag het toch proberen. Als ik schrijf ik hoop dat ik er volgend jaar niet onderdoor ga..... :)  Nee, je moet "goals" stellen, en ik ga voor 5 teletekst plaatsen, en lukt het niet? wat zeer waarschijnlijk is, dan heb ik het in ieder geprobeerd. En ik durf zoiets te zeggen, wetende dat duivenland reageert zoals ze reageren.

Terug