Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 23E
23-10-2014

Goedendag iedereen,

Ik wilde een stuk schrijven over de samenwerking afdeling 10 en 11. Maar ik doe het niet.  Ik kom begin April gewoon in de club en zie wel wat we vliegen, wie het vervoer doet en in welk rayon we zitten.

Ik ga de duiven houden voor me zelf, en me niet druk maken over lossing plaatsen, richting, ligging of samenwerking.

Afgelopen jaren heb ik diverse besturen zien komen en gaan, vlieglijnen, lossingplaatsen en adviesen over het weer, code rood , inversies en kruislossingen. En we blijken er niet uit te kunnen komen met zijn allen.

Beter is, gewoon duiven houden, beetje het nationale programma spelen ( WHZB BOTB etc) en zaterdags of zondags gewoon genieten van de thuiskomst.

Dus Ik ben lid van pv de Vredesduif te Noordwolde, korf daar in en zie wel waar we heen gaan.

Hoe kom ik hier zo op?  Net als u lees ik wel eens wat op internet en dan vooral facebook, en dan na de vluchten...zoals nu.... erg hoe men elkaar  "afmaakt" . Achter het beeldschermpje maken ze elkaar uit voor rotte vis.

En ik doe daar niet aan mee, ik doe mijn best in het hok, probeer fijne duiven te kweken en mooie prestaties neer te zetten. En waar, welke vlucht, welke afdeling, rayon, acg, vlieglijn etc. Ik zie het wel. Duivenmelkers zijn net gewone mensen, iedereen praat voor zich zelf( ik dus ook).

 

 

Terug