Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

1 DECEMBER
1-12-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Het is weer raak in duivenland. Ieder jaar het zelfde, gezeur en gezever over indelingen, vliegprogramma,s en vlieglijnen. In bijna iedere afdelingen ligt het mes op tafel. Ik schaam me soms duivensporter te zijn.

Jaren heb ik geprobeerd mee te helpen aan een eerlijk vliegprogramma, advies gegeven, zelfs aangeboden mee te werken. Maar daar was ik niet slim genoeg voor.

Nu hebben we groepjes, commissies etc, die als je het goed volgt, allemaal hun eigen belang willen doordrukken. Vanavond is er een bespreking met het bestuur in steenwijkerwold, maar er zijn er al een paar geweest. En uit de verhalen van de mensen die er geweest zijn een wassen neus. Dus ik ga niet, kan ook niet, moet werken.

Zoals reeds 100 x geschreven, de duivensport gaat kapot, aan de ikke ikke mannen en vrouwen, die zo blind zijn(of juist moedwillig), dat ze het niet zien, zij maken de sport kapot. Kijk naar afdeling 1, 4, 7, 6, 10, 11 overal oorlog. De sport gaat niet verdwijnen, maar het zal dramatisch afnemen door de ikke ikke jongens.

Ik was mister positivo, en in kleine schaal ben ik dat nog steeds, maar duivensporters......verschrikkelijk.

Kijk eens op facebook...kijk eens op andere forums....oorlog in duivenland. Maar meestal doen de bekenden niet mee, die houden wijselijk hun mond.  :) groetjes

 

Terug