Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 19E
19-1-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen

Ik ben druk bezig met deze site, vooral het onderdeel waar het om draaid de producten was niet meer up to date. Ik liep enige producten achter en de oude verpakkingen stonden er nog op. De had ik de foto's wel naar de beheerder gestuurd maar ook die had het druk. Dus zelf maar vast begonnen.

de Electroboost , Olympic MG mix en de Colicontrol stonden er nog niet op. En van de herstel power en beute sport stonden er nog steeds van die akelige foto's op. Dus dat moet beter.

nu zijn we er dus druk mee bezig. En ook komt er een folder straks voor de voorjaarsbeurs. En misschien vind u het leuk om op deze folder te staan, wanneer u goede prestaties neerzet en dit natuurlijk met behulp van beute producten kunt u dat sturen naar mij.

ik zet het dan op deze site en misschien wel in de folder die toch wereldwijd gaat straks. En natuurlijk zijn er ook liefhebbers, soms heel bekend die niet genoemd willen worden, ook dat respecteer ik. Maar vind u het leuk? Mail me even, of via Facebook of telefoon. 

Dat gebroeders van langen en Johan den Hartog goede duiven hebben weten we, en dat ook A P overwater, piet de vogel en Arjan Beens supers hebben weten we ook. En dat ze allemaal in meer of mindere mate Beute producten gebruiken weten we, maar van U weten we dat misschien nog niet. Dus een beetje reclame voor mij en u zelf. Mail.

 

Terug