Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 20 januari 2015

20-1-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen

de jongen groeien geweldig hier, gisteren op 1 dag 60 geringd, in bijna alle nesten liggen twee jongen, dat is een goed gevoel, dan zijn ze gezond.

ze krijgen nu even om de dag olympic MG mix over het voer met lecithine olie, ik wil dat ze op kunnen groeien tot krachtige, gespierde duiven, en dat er geen enkel veertje verkeerd ligt straks. Dus ik doe er alles aan om ze geweldig te laten groeien. Ik wil me zelf niets kunnen verwijten straks. Ik geef ze alles en verwacht dus ook alles later in het seizoen.

kijk even bij het kopje producten boven aan de startpagina, waar u het plaatje ziet met wat producten. Ik heb er bijna alles opgezet nu, de Colicontrol komt nog. U kunt nu precies lezen wat ik verkoop, waar het voor is, en wat het kost.

daarna kunt u de bestelling plaatsen: u maakt het bedrag van de bestelling over plus 10,00 verpakking/verzendkosten op NL20INGB0676290256 zet er even uw bestelling bij of mail het even naar beute_ zn@hotmail.com en het komt naar u toe.

gister avond een oproepje gedaan op Facebook aan Beute producten gebruikers, gister aan bijna 100 positieve reacties, en de meesten wist ik nog niet eens. De bekenden weet je al snel, maar al die npo overwinnaars en kampioenschap winnaars met beute producten, prachtig. 

We staan dit jaar ook op de fugare in België en dan natuurlijk de voorjaarsbeurs, het begin van het seizoen voor iedereen. 

Tegen die tijd is de internationale folder ook gereed, stuur u mooie prestatie of kampioenschap met beute producten even door en u zou zo maar op de folder kunnen komen, mooie reclame voor mij en voor u natuurlijk. Vergeet dat niet, mensen zien ook dat U hard speelt.

succes

Terug