Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 23 januari 2015

23-1-2015

Goedenmorgen

Vandaag komt er eindelijk de tweede zending Colicontrol. de eerste was binnen een dag op. Nu hebben we genoeg binnen om de uitstaande leveringen weg te kunnen sturen.

De vraag werd gesteld ; Kan de Colicontrol ook als plakmiddel voor de Olympic MG Mix ? Ja natuurlijk ! Wanneer u geen voorstander van de Lecithine olie bent, te veel werk of nog geen goed plan op dit ogenblik, kunt u natuurlijk de colicontrol als plakmiddel gebruiken voor de poeders. Het is een geweldige basis voor de darmen, en mooie mest.

De jongen op eigen hokken groeien als kool, zijn super gezond, gisteren nog even naar Nanne Wolff geweest, top gezond, niets aan doen.

Nog een week of twee dan zullen de duiven op weduwshap gaan, of in ieder geval een deel, eerst blijven de jongen nog even bij de doffers en gaan de duivinnen weg, en daarna.... eindelijk een rustperiode voor de vliegers. Na de rui tijd kwam gelijk de kweektijd en nu dan de rustperiode voor we aan het vliegseizoen beginnen.

We gaan ons best doen dit jaar, omstandigheden kunnen natuurlijk altijd roet in het eten gooien, maar we gaan er wel voor

No Limit

Afgelopen seizoen de nationale algemeen kampioenen NPO en WHZB/BOTB zijn beute producten gebruikers, dus met goede duiven brengt het net dat stapje meer

kijk even op www.duiven.net naar de bonnenverkoop van pv de vredesduif te Noordwolde

 

Terug