Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 27E
27-1-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen

As vrijdagavond in het gebouw van pv de Vredesduif te Noordwolde de internationale bonnenverkoop aanvan 19.30 uur zeer goede bonnen voor weinig centjes. En gezelligheid troef met Cor en Willy achter de bar. Indusstriestraat 1 te Noordwolde Friesland. En let op 51 bonnen. kijk even op www.duiven.net naar bonnenverkoop de vredesduif.

Net even op www.f96.nl zitten kijken, over de nieuwe ACG , de splitsingen etc. Ziet er goed uit volgens mij, ze hebben er veel werk van gemaakt, met iedereen gesproken en ik denk dat we het gewoon een kans moeten geven. Komt vast goed, ze doen hun best en dat is het belangrijkst, en ze proberen in algemeen belang te denken. Helemaal iedereen tevreden krijg je nooit. Maar soms gaat het beter dan verwacht, ik weet nog dat Mantel schreef dat ze geen kans hadden met de nieuwe indeling voor 2014...en ze hebben super gepresteerd. Natuurlijk zitent meestal( de laatste jaren zeker) de snelste duiven op de vitesse aan de westzijde van de ACG,s .....let op WESTzijde. Maar bij midfond en dagfond is wind minder van belang en gaat het om goede duiven. Dus ik denk, gewoon doen in 2015, en heel goed vind ik de eerlijker zuid zuidoost vlieglijn.

Hier op eigen hok gaat het heel goed, de jongen groeien als twee bloemkoelen tegelijk, een prachtig gezicht. Ze krijgen om de dag wat Olympic MG Mix over het voer met Lecithine olie en wat Prange Suppe door het water. Of dit allemaal moet in de kweek? dat is de vraag, maar mijn duiven zien er geweldig uit, de jongen groeien allemaal geweldig, geen enkele uitval of dunne mest en ik voel me er goed bij, dus JA

Vanmorgen weer wat duiven mogen bekijken van een Duitse topspeler, zijn twee eerste Asduiven jong waren ook de fijnsten 8,5 en 8+ geweldige duivinnen ( Blauw, Gaby Vandenabeele types)

Iedereen succes vandaag

Klik even op PRODUCTEN, bij alle producten nu de totale informatie, ook van de nieuwe Colicontrol ! ( foto Colicontrol word vandaag gemaakt)

En voor bestellingen mail of bel 0521382644

NL20INGB0676290256

Terug