Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 29E
29-1-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

vanmorgen in Drijber geweest bij Gerda en Koop Kiekebelt. Ik kan zeggen dat de duiven er geweldig uitzagen. Afgelopen herfst wat aan de hokken verbouwd en dat was te zien, super gezond en in topconditie. Alle duiven mogen bekijken, gewoon lekker aan de keuken tafel. Je pakt zo alle toopers er uit, een duif met twee keer Teletekst kreeg een 8,5 en de superkweker ook. Ze hebben een stam gemaakt van hun oude Leusink soort x Marijke Vink ( koopman x Dirk van Dijck). Veel duiven waren allround fond geschikt dus zowel dag als overnacht fond. De vreemde nieuwe duiven vielen totaal uit de toon, veel minder van bouw. Zeer veel goede tot zeer goede duiven gezien daar in Drijber. Machtig mooi.

Op eigen hok net weer vier jongen geringd, waaronder de twee uit Hugh Hefner 772, qua afstamming kan bijna niet beter. Dit weekend de laatsten ringen denk ik( kwekers tweede ronde), en dan is het weer gereed.

Morgenavond internationale bonnenverkoop te Noordwolde Friesland , 51 super bonnen voor een kleine beurs. Kijk om voor te bieden op www.duiven.net bij de vredesduif bonnenverkoop. Kan vandaag nog.

Wanneer mijn bon over de € 200 gaat krijgt de koper twee jongen, blijft hij er onder dan èèn

De duiven zijn zo gezond dat bij sommige vliegers alweer een ei naast ligt, naat de jongen, topconditie

Kijk even bij producten !!! alle nieuwe foto's plus informatie

Bestel gelijk !

dan hebt u het tijdens de kweek al in huis

Terug