Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

10 FEBRUARI
10-2-2015

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen

Het is alweer dinsdag de 10e februai, over een maand zitten we met zijn allen gezellig op de voorjaarsbeurs. Ditmaal de 20e Beurs in het voorjaar, ongelofelijk, en de beurs groeit nog steeds, hoe geweldig is dat !

Ook gert jan beute duivenproducten is druk aan het voorberreiden op deze beurs. Onze folder is gereed met alle producten( 8 stuks), het ziet er geweldig uit. U kunt de folder meenemen vanaf de beurs natuurlijk.

De twee nationale kampioenen dit jaar Johan den Hartog en Gebroeders van Langen staan met hun foto op de achterzijde, voor mij een grote eer dat de beste spelers 2014 van Nederland allround de producten gebruiken van Gert Jan Beute duivenproducten.

We staan dit jaar met drie personen achter de balie, Bernhard onze jongste zoon, Johan mijn broer ( gaat voor de eerste keer mee) en ik zelf. Klaasje zorgt ondertussen goed voor ons met koffie. Het is hard werken hoor die twe dagen, geweldig druk, soms staan de mensen in de rij. Een goed teken natuurlijk.

Hier op eigen hok gaat het ook prima. de vliegers zijn gescheiden en staan dus op weduwschap. Ik weet nog niet of ik ze herkoppel, waarschijnlijk niet, maar door omstandigheden kan het soms "moeten"

Hier in de afdeling Friesland is de rust er weer, er was zoals ieder jaar onrust over indeling, vlieglijn en systemen. Maar ik begreep dat de vrede gesloten was. We zien het wel, tegen de eerste vlucht is het toch weer "net iets anders" en eenmaal op gang, gaan we vaak van de route af. Dus we zien gewoon waar ze staan op zaterdagochtend en hoe de kampioenenschappen lopen. Ik probeer me steeds minder druk te maken om de randzaken en meer op mijn eigen duiven.

Als de wind noord/noordwest staat moet ik een vroege duif pakken, en met oost/zuidoostenwind sta ik op het laatste blad. Als je dat weet, maak je je niet meer druk. Daarom gaan steeds meer liefhebbers iets meer de dagfond op, eerlijker en de wind is iets minder belangrijk.

Maar eerst maar eens druk maken over de eigen duiven en zien dat ik ze gezond en fit aan de start breng dan zien we wel hoe de wind blaast

Banknummer voor uw bestelling NL20INGB0676290256

 

Terug