Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 18 februari 2015

18-2-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vandaag naar Leo van Rijn, zeer fijne duiven van hem gezien in den lande. Nu bij de man persoonlijk kijken in De Lier. Later vandaag zal u wel lezen hier hoe het is gegaan. Ik las in een reportage dat hij gebruik maakte van Colinol van DHP, de voorloper van Colicontrol.  En dat hij, en dat is natuurlijk waar we voor gaan kijken, de Beste jonge duif van Nederland 2014 had. We houden u op de hoogte vandaag

20.00 uur update

vandaag dus bij Leo van Rijn geweest, natuurlijk eerst koffie gedronken. Toen alle doffers bekeken, de besten in de hand waren ook de besten op de uitslag. Hierna de duivinnen, van het zelfde laken een pak. De beste in de hand was een blauwe duivin en dat bleek de nationale asduif te zijn, geweldige duivin. Zou een superkoppel vormen met die super van familie Damen van een week geleden te Etten-leur.

Bij Leo ook een paar supers van Willem de Bruin in de handen gehad, de schaly was de beste, topper. En vier of vijf schitterende duiven gezien uit de zelfde Franse Vader. Het fenomeen. 

Zeer gezellig .

op de terugweg langs Dick Vogelzang geweest op de 1e npo afdeling 10 te bekijken, een blauw kanon, ook deze was perfect van bouw.

 

Terug