Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 23 februari 2015

23-2-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen

vanmorgen de B ploeg even laten vliegen, de duivinnen vlogen al goed moet ik zeggen, eigenlijk pas de 2e of 3e keer dat ze er uit waren. Maar toch viel mijn oog op de schimmel duivin....deze vloog niet mee, ze ging lui op het dak zitten van de voormalige winkel ofwel het huisje van mijn moeder. Ik houd haar in de gaten, ze moet natuurlijk wel gewoon met de ploeg mee doen, we hebben niets aan duiven die de boel op het dak houden. Woensdag as zal ik haar even meenemen naar dokter Wolff te Hattemerbroek. Ik denk niet dat ze ziek is, ze voelt gewoon goed, eet goed maar toch is het een buitenbeentje. En die willen we niet. Bij de B ploeg zitten ook vier doffertjes die geen prijs hebben gewonnen als jong, maar ze zien er goed uit dus ik wacht even af tot ongeveer de eerste midfondvlucht. 

Vanmorgen even contact gehad met een " onderzoeker " , iemand met heel veel verstand van zaken en een eigen laboratorium , hij had een tiental allerhande bakken( diverse merken)  onderzocht en wat er nu precies in zat....en de uitslag was heel opvallend, maar gelukkig niet voor mij.... Wat ik al eens eerder vertelde worden enkele bakken of zakken gemaakt van afvalproducten, is de samenstelling steeds anders en zijn enkele ingrediënten zelfs "over datum" 

Om over mijn eigen bak wat te zeggen, die kwam er uit als zeer goed, schoon, constante kwaliteit en frisse ingrediënten , maar daar ging ik ook voor toen ik het met Bas Thiele op de markt zette, de Beute bak gaat via DHP en kunt u bij iedere winkel op duivengebied kopen. 19,25 per 11 kilo.

u hoeft mij niet te vragen of te mailen over de lijst, als de onderzoeker het openbaar wil maken doet hij dit zelf wel, het was meer voor eigen gebruik denk ik aangezien hij ook duivencoach is.

Terug