Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 26 februari 2015

26-2-2015

Goedendag iedereen

de A ploeg van 30 koppels heeft vandaag lekker gevlogen , de duivinnen had ik er tegen kwart voor negen uit. Ze hebben toch al zo,n 45 minuutjes gevlogen, gewoon vrij hoor, niks geen vlaggen of andere toeters en bellen, gewoon eigen plezier. De doffers vliegen iets minder maar ach ze zijn er ook nog maar voor de vierde keer uit. 

Tijdens de training van de doffers kwam er een jonge duif thuis van gisteren ( eerste keer los) , en even later zaten er weer twee op de volière , dus zijn toch ff geschrokken van de rover. Of er een duif weg is weet ik niet, ik tel ze niet, dat is akelig. 

Later kreeg ik bezoek van wat vrienden, Rein Gaal, Cor de Jong, Nanne Nijboer en Dick de Leeuw, dus wederom gezelligheid troef hier. Met Cor nog even over de Belgencompetitie gehad, we zouden weer naar de Lier markt, maar jammer genoeg gaat het niet door. Zonde

Later natuurlijk wat jaarlingen bekeken , ik heb vier doffertjes en vier duivinnen uit het A hok gehaald, ze waren onder de indruk. Maar ja, dat is van bouw he, in het koppie kunnen we niet kijken, misschien zijn ze helemaal niets waard. 

Oant moarn 

 

Terug