Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 28 februari 2015

28-2-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen

het is zaterdag, nog een weekje tot de voorjaarsbeurs. We zijn er helemaal klaar voor, de stand is compleet nieuw, alles in de nieuwe beute huiskleuren . De wanden beplakt door het team van Ria de Rooij ( standbouwers) , het compleet nieuwe logo gemaakt door Rik Oldhof. En alle producten staan gereed, nog inpakken op donderdag en gaan met de banaan op vrijdag. We hebben aan alles gedacht, oppas voor de duiven, het huis, Spike de Australian Cattledog. En voor de nachtelijke uren SBN van Hans Stefanus, in deze moderne tijden moet je overal voor zorgen ook voor " nachtelijke uurtjes" , gelukkig kan ik via mijn iPad live meekijken met de camera,s via internet. Het lijkt allemaal wat veel, maar we zijn een paar jaar geleden overvallen in ons eigen huis , en dat wil je nooit weer. De Marokaan en Ex-Yougoslaaf die gelukkig later gepakt werden......kregen een paar weekjes cel, en ze hoefden niets terug te betalen, want van een kale kip kun je niet plukken.... Dus sinds dien is hier alles extra beveiligd.

maar even terug naar de beurs, we staan op standnummer 203 naast de Koerier en ook weer vlakbij onze vrienden van HABRU , en naast ons aan de andere zijde staat SBN van Hans Stefanus. Dus weer een gezellige "straat". We gaan u zien, volgende week zaterdag en of zondag. Natuurlijk hebben we alles mee, kom de nieuwe folder even halen.

gisteravond een gezellig avondje gehad in Zuidland onder Rotterdam. Goed verzorgt , we werden in de watten gelegd , zaten leuke duiven bij, maar wat opvallend was dat er heel slecht verzorgde duiven bij zaten. Ik weet niet van wie, maakt ook niet uit, het kan natuurlijk zijn dat de eigenaar van deze duiven niet meer zo goed kan, geen tijd heeft, of door wat voor oorzaak ook. Wel belangrijk misschien om als club dit op te pakken en samen te zorgen dat ze straks "schoon" de mand in gaan. Soms moet er vanuit de club hulp komen, als iemand het niet kan of ziet.

straks gaan we even op bezoek bij vrienden in Heerde, gewoon ff gezellig. Maar eerst ff koffie drinkenop de Haerst natuurlijk haha, geweldig daar aan de A28.

Hebben jullie gisteren het spoor der kampioenen gezien, geweldig , wat een dik beursnummer, geweldig, zo,n spoor willen we iedere week wel. Topklasse. Vanmorgen de duivinnen van de A ploeg er even uit gehad, een uur gevlogen. Even een angstig moment, ik sta buiten bij de kraan en echt waar ,er valt een duif vanuit de lucht in de wasbak, de 500 van 2013, met er achter aan de Havik. Ze wist waarschijnlijk in die seconde dat ze bij mij veilig was , echt ongelofelijk .

Tot vanavond.....dan updates van vandaag

Terug