Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

HET IS WEER MAANDAG
2-3-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

De B ploeg is los, althans de duivinnen, straks de doffers natuurlijk en daarna de jonge duiven. Over een week, dus vanaf 9 Maart gaan de ploegen gezamelijk los. Dat zal eerst niet eenvoudig worden denk ik, er staan twee hokken, dus ze kunnen kiezen dan. Maar naar een paar dagen moeten ze dat in de gaten hebben. 

Update 11.30 , de duiven hebben super gevlogen, de jongen zijn topfit en tussendoor ruim 80 potten Olympic MG mix gemaakt. Wat een succes deze combinatie van Herstel power en Beute Sport, geweldige successen. AP overwater had het zelf over een wondermiddel voor de fond, samen met Beute lecithine olie een gouden combinatie 

Ook de Electroboost en Colicontrol neemt een extreme vlucht, liefhebbers die het op eigen hok uitgetest hebben zijn super gelukkig. Ze blinken als paardenkeutels in de maneschijn , ofwel prachtig.

As zaterdag en zondag is het zover, de voorjaarsbeurs , en kom even aan bij onze nieuwe stand 203 , en begin 2015 zoals ook de nationale kampioenen 2014 begonnen...... Johan den Hartog beste allroundhok van Nederland en gebroeders van Langen nationaal kampioen WHZB BOTB ook zij gebruikten de Beute producten en zie waar het hun bracht? Nationale roem

En natuurlijk zijn er meer goede merken op de markt, en natuurlijk als u keihard speelt met een ander merk, zo houden, maar denk u wel eens: het moet beter kunnen????? Dan as weekend uw kans, BEUTE producten en goede gezonde duiven.

Dit weekend

Olympic MG mix 35,00 , Beute Lecithine olie 15,00, Colicontrol 15,00 , Herstelpower capsules 15,00 , Electroboost 20,00, Herstelpower 12,00 en Beute Sport 12,00 De Beute bak en Beute korrelmix natuurlijk bij DHP !!!

En neem gelijk de nieuwe folder even mee

Tot zaterdag of zondag

Terug