Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 3E
3-3-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Nog een paar daagjes tot aan de voorjaarsbeurs te Houten, het gaat geweldig worden. De 20e keer dat er een voorjaarsbeurs is, de laatste jaren natuurlijk steeds in Houten. Geweldig ! , wanneer u tijd heeft, en u kunt qua gezondheid en financieel natuurlijk dan moet u er eens kijken. as Zaterdag en Zondag.

Wij hebben zelf een compleet vernieuwde stand, als het goed is, dan is vrijdag de stand gereed en kunnen we er beginnen op te bouwen.

Natuurlijk hebben we alle producten mee, het gehele Beute Systeem, maar wees niet bang he !!! Het systeem is heel gemakkelijk, en enkele zaken zijn los te verkrijgen of juist in combinatie. De Hestel Power en Beute sport kunt u appart verkrijgen maar door elkaar gemengd heet het Olympic MG Mix en bij aankoop van de Mix vervallen voor veel liefhebbers de losse onderdelen weer.

Dus het lijkt veel 8 producten, maar wil niet zeggen dat u alle 8 hoeft te gebruiken.

Als u as zaterdag op onze stand komt, staat er een kale man met grote snor bij me in de stand, dat is mijn broer Johan Beute, hij is voor het eerst mee, zou leuk zijn of u tijdends het langslopen of aankomen HÈ JOHAN zegt hahaha

Hier op de hokken gaat het heel goed, vandaag zijn er geen duiven uit. We zijn even bezig met het Unkon systeem, ergens zat een foutje, hij gaf steeds aan: Geen antennes aangesloten, nu blijkt de fout of breuk ergens bij een versterker te zitten. Vanmiddag maar weer even kijken, komt goed.

Afgelopen weekend nog een schitterende duivin gekocht op Pipa , van Danny Senden uit Belgie, moeder van een 1e regionaal, fijne kweekduivin, kras bont van kleur. De duivin was spotgoedkoop, ook de twee duivinnen van Ydo en Elco Homma waren zeer goedkoop, dan missen veel liefhebbers toch de boot. Twee bewezen duivinnen met 1e prijzen, 1e Asduif etc voor 600 , daar heb je bij diverse hokken nog geen ei voor.

Ik zie het vaker hoor, afgelopen week nog weer, een liefhebber komt naar mij toe en vertelde dat hij niet mee komen kon, had nog oude Hermans duiven...., de goede moderne duiven kon hij niet betalen. Heb hem gevraagt waarom hij niet de laatste eitjes haalde in September van die clubgenoot die weergaloos speelde....nee, daar wil ik ze niet van. En dan even later tegen de barman, geef iedereen nog wat te drinken van mij... Tja, dan zeggen we niets meer he.

Terug