Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG 6 MAART
6-3-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Een hele volksverhuizing hier, wij naar Houten, Onze kinderen verblijven het weekend in ons huis, Willem komt de duiven voeren en in de nacht hebben we Hans Stefanus bij de hokken en onze Spike natuurlijk, druk druk. Maar wel leuk ieder jaar.

We gaan zo rijden naar Houten, de auto volgeladen, ik zet eerst Klaasje af bij van der Valk te Houten waarna ik naar de Expo hallen ga. Alles inpakken voor morgen, de drukste dag van de beurs.

Onze stand is hopenlijk helemaal gereed in de nieuwe kleuren, even afwachten nog. Folders mee, verzorgingsprogramma's mee en Alle producten dus. We hebben 24 halve liters mee van Prange Suppe, er zijn toch ieder jaar liefhebbers die het willen proberen en met zo'n halve liter van 25,00 kan dat mooi even toch. Gunter gaf ons een doos volle lege flesjes, dus ik ben aan het vullen geweest. Is er veel vraag naar, dan maak ik ze in het vervolg dan zullen ze 27,00 kosten.

Vanavond gaan we lekker eten met ons vaste vrijdagavond groepje met JP en Franka de Leijser en hun dochter en wij tweetjes. De zaterdagavond is voor de grote tafel van Dick de Leeuw, dan is het voor ons steeds een verrassing wie er aan zit, Dick heeft ieder jaar wel een Special gast. Mister Beyers Dick de Leeuw heeft nu trouwens een geweldige verkoop op de mchansen023.dk site, 13 geweldige duiven uit de beste en duurste duiven van dit ogenblik, en ze staan er voor spotprijzen dus sla uw slag. En we hebben er leuke filmpjes bij gezet. Koop 1 en 13 dat zijn wel heeeeeel specialen

Maandag as gaat het beginnen voor velen, de nationale kampioenen van afgelopen jaar gaan weer beginnen met hun Prange Suppe kuur of zijn er net van de week mee begonnen. Maar de meeste liefhebbers die beter willen met hun huidige vliegploeg beginnen as Maandag 9 Maart. Met Prange suppe voor 14/21 dagen.

Ik ben een paar dagen geleden begonnen, en de A ploeg vloog vanmorgen 1 uur en 15 minuten...is dat nodig??? nee dat niet, maar hou ze maar eens tegen, ze krijgen Prange Suppe, Olympic MG Mix en Lecithine olie en dan gaat het vanzelf.

Ze zitten op 50% Recup en 50% Gaby beide van Beyers en dan geef ik er nog zo,n 10% Beute korrels door, tegen de vluchten ga ik naar 15/20% Beute Korrelmix van DHP.

Vergeet uw BeuteBak en Beute Korrelmix niet te halen bij de stand van DHP.... Ze hebben wel een vrachtwagen vol maar zijn toch vaak uitverkocht, dus haal het gelijk als u aankomt en zet het vast in de auto, daarna weer lekker rondkijken op de beurs. Is het toch op? bij iedere winkelier kunt u Beute Bak en Korrels bestellen.

Volgende week zaterdag de verkoop van alle jonge duiven in het keldertje te Terneuzen van Herman Callon, vergeet dit niet !!

 

 

Terug