Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

19E MAART
19-3-2015

goedendag vrienden en vriendinnen,

Toen ik vanmorgen buiten kwam zaten er twee oude duiven op het dak, ik had gedacht dat ze weg waren, of opgegeten door de roofvogels, maar gelukkig bleek het niet zo. Het was een duivin van de A ploeg en een jaarling doffer van de B ploeg. De duivin was zelfs een duif van 2013 met al een eerste prijs, dus dat was even schrikken. Nu verwacht ik dat de koppel gistermorgen gewoon tussen een africhting groep zijn geslagen, of angst gehad voor de kromsnavel. Maar gelukkig zijn ze terug.

Op dit ogenblik vliegen de duivinnen een half uurtje , ze zijn uit het zicht, dus voor mij even wat tijd voor dit dagboek en koffie, en op de achtergrond History tv op kanaal 106 hier. Als de duiven toch even vliegen, heb je daar net even tijd voor.

Vanavond vergadering van de club, normaal ga ik niet meer heen, ik hou niet van vergaderingen, maar in de eigen club, kun je over kleine dingen nog samen tot een besluit komen, in de afdeling of landelijk is het soms allemaal al geregeld achter de schermen.

Update, net Albert Jan de Jong even op de koffie gehad, over duiven gesproken, duiven laten zien, koffie gedronken, en niet eens over de vergadering gesproken, dat zien we vanavond wel 😃

De duivinnen hebben een half uur in het doffer hok mogen verblijven, even een uitje voor ze. Motivatie voor later.

Nu zijn de doffers buiten( 11.00 uur) , het is prachtig weer, dus ze mogen even genieten. Straks de jongen buiten en Spike.......binnen haha. Hij probeerde ze te vangen gisteren, foei foei.

Terug