Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 24E
24-3-2015

goedendag vrienden en vriendinnen

Nog anderhalve week dan beginnen we, echt waar !!!! Op vrijdag 3 maart gaan we inmanden voor een africhtingvlucht, en natuurlijk doen we mee. Met hoeveel duiven, daar weet ik nog helemaal niets van. Ik moet nog beginnen met opleren , dus er kan nog van alles gebeuren. Waarschijnlijk is er vandaag ook weer een duifje gepakt, ik mis de 694 een duivin. Morgen nog even afwachten anders is ze echt opgegeten denk ik. Het unikon klokje is weer helemaal opgefrist door onze commissie jan willem jongedijk en Willie de jong. De geslachten staan er nu bij en de duiven die niet in het klokje hoeven te staan zijn er uit gehaald. En alle duiven zijn gecontroleerd op de ent en hoklijst. Natuurlijk gaan alle duiven iedere week gecontroleerd worden tijdens het inmanden. Mijn eigen duiven korf ik natuurlijk niet in, daar begin ik niet aan. Ik laat dat aan iemand anders over, het mag ook niet trouwens. 

Dus nog even afwachten met hoeveel duiven we hier van start gaan. Ze krijgen kansen genoeg nog, het seizoen is lang en zal wel zwaar worden.

update 10.16 uur

De duiven zijn even naar Meppel voor een eerste lapvluchtje, nu de A ploeg, straks als ik naar het werk ga neem ik de B ploeg mee. Meppel zal ongeveer 22 km zijn en het werk 10 km( door de lucht)

Terug