Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 29E
29-3-2015

goedendag iedereen,

De duivinnen zijn er op de nieuwe tijd 09.40 uit gegaan, in de natuur dus 08.40 uur. Nu is het 10.30 uur en ze zijn nog steeds weg, nog niets gezien, ze zijn gezond, en daar ben ik blij om. Geeft een goed gevoel wanneer ze zo vliegen cq trainen.

Ze krijgen vandaag alleen recup van Beyers Elite, omdat ik met het wedstrijd schema begin vandaag. Natuurlijk is het schema maar een rode draad he, je moet zelf duivenmelker genoeg zijn om er zo nu en dan van af te wijken. En dat natuurlijk bij overstaan, rare vluchten, gekke winden etc. Maar liefhebbers die het schema volgen zitten gemiddeld gezien heel goed. Maar 100% volgen het gehele jaar gaat niet, door omstandigheden moet je soms veranderen .

Maar om te beginnen nu, twee weken voor de eerste puntenvlucht is het schema geweldig, honderden liefhebbers in Nederland gebruiken het tot volle tevredenheid, het geeft houvast.

10.45 uur

Ze zijn er weer in, de doffers er uit. Doffers vliegen bij mij altijd minder lang en hard. Doffers komen graag terug, vallen op het dak en vliegen weer op. Een duivin traint echt, een doffer speelt , althans hier.

Terug