Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 30E
30-3-2015

goedendag vrienden en vriendinnen,

Zijn uw duiven er gereed voor? 

Ze moeten NU gezond zijn he, als u ze nu niet gezond heeft en er niets aan doet, dan komen uw duiven in die neerwaardse spiraal, u gaat duiven verspelen, raakt misschien goede duiven kwijt, dus nu, een week voor de eerste vlucht, moeten ze goed zijn. 

Zijn ze gezond, dan moeten ze trainen, lekker vliegen en dat vrijwillig he, een duif moet nu zo gezond zijn dat hij graag het luchtruim kiest, duivinnen moeten lang trainen uit zich zelf en doffers moeten eens terug komen , kijken bij het hok en weer weg klappen. Nee, forme dat kan nog wel, tijd genoeg, maar een duif moet zo gezond en fit zijn dat ze vrijwillig vliegt.

En die vlieg vreugde kunt u oproepen bij gezonde duiven, geef ze een goede maaltijd en Beute producten, ze knallen door de lucht, vliegen lang en vol plezier en verspelen doet u bij goed ingevlogen duiven ook veel minder.

En komen ze eens aan de " latten" thuis, dan heeft u ze met Olympic MG mix of de herstel power er zo weer bij, en kunnen gezonde duiven de volgende vlucht gewoon weer mee.

En na een vlucht niet vergeten; de vochtbalans !!! Beute Electroboost !!!! Zaterdags gelijk door het water, ik begin er nu reeds mee, elektrolyten , mensen gebruiken het, renpaarden gebruiken het, en uw duiven? Zijn wedstrijd dieren, die prestaties moeten neerzetten, en dan moet u er wel optimaal voor zorgen, met goed voer, Beute Bak en voedingssupplementen van de allerhoogste kwaliteit !!!!

De duivinnen er uit om 08.55 uur, goed weer, veel wind. Straks bij binnenkomst de klok aan, om te kijken of er duiven missen en welke dan, ik kwam gister op 109 van 110, en wil dan graag weten welke er mist.

UPDATE 12.22 uur Er mist geen duif, er staan 109 op de klok en 110 in het hok, na alles afvinken, miste ik de 716 een duivin uit de B ploeg, maar ze zat in het hok. Ring kapot, dus vrijdag even nieuwe chip om

Terug