Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 2 april 2015

2-4-2015

goedenmorgen iedereen,

Erg koud nog hier, het weer qua zicht, blauwe lucht en wind gelukkig veel beter. De duivinnen er uit gedaan om 08.10 uur, dat is vroeg hoor, in de natuur nog een uurtje eerder. Maar nu om 08.35 opeens weer een sneeuw buitjes, dat is niet zo mooi, vliegen ze buiten, krijg je een sneeuw buitje... Maar zaterdag gaat het gelukkig veel beter worden.vde temperatuur word wat hoger en wat meer zon. Dus zaterdag gaat het zoals het nu lijkt wel door, eindelijk beginnen dus. 

Mijn duiven zijn dit jaar maar 1 keer in de mand geweest, de A groep naar Meppel en de B ploeg tot Zuidveen. Dus heel weinig, maar het weer was er ook niet naar. Vrijdag is het hun eerste echte vlucht dan maar. Misschien volgende week woensdag nog een keertje een vijftig kilometer. Het verloop zal as zaterdag niet spectaculair zijn, daar voor had ik ze liever vaker weg gehad. Maar ach, africhting en klok testen kan natuurlijk prima.

Gisteren had ik twee 1 April grappen, iedereen die reageerde vond het geweldig, op Facebook zo,n 100 reacties op de Red Bull actie en op deze site dus het verhaal over de richtantenne. 1 Belgische meneer was woest, de rest vond het geweldig, het is natuurlijk 1 april, en dan weet je dat ik een grap maak.

Het filmpje van de Red Bull is heel vaak gedeeld , dus zal nog vaak opduiken op internet. Ze hadden zelfs gebeld van Hart van Nederland, ze vonden het een geweldige grap, jammer is hij niet overgebleven bij de besten voor TV.

Iedereen veel succes vandaag. Met de voorbereiding voor as zaterdag. 

Mijn duiven krijgen vandaag super energie......ja echt waar geen grap, het systeem is begonnen, dus super energie op donderdag !!

Terug