Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 5 april 2015

5-4-2015

goedenmorgen iedereen

Eerst en vooral prettige paasdagen gewenst. Persoonlijk heb ik helemaal niets met feestdagen, het doet me helemaal niets, voor mij is het gewoon zondag en op zondag werk ik op de Shell pomp. Maar voor de mensen die geloven, of diegene die het gezellig vinden, prettige paasdagen dus.

Gisteren 110 duiven gehad op Deventer wat zo,n 70 km is. Een africhting, maar in de club hadden we een klokvlucht gemaakt. Er waren 7 deelnemers waarvan 4 uiteindelijk de klok maar aan gezet hadden ...

In de uitslag stonden dus alleen Wim van Dijk, Kees Hoeben en ondergetekende. Dus de uitslag stelde niets voor 1 T/m 13 en dan weer 34 bij de eerste 35 of zo. Maar ze kwamen goed en fit thuis, en dat is het belangrijkste.

Ik las steeds over te koud, te koud voor de weduwnaars en dat soort dingen, maar dan gaan sommige wel zelf africhten ?? Is het dan niet te koud en voor de weduwnaars dan? Is het als u ze zelf wegbrengt opeens 18 graden?? 

De duiven vanmorgen weer gescheiden, lekker recup voor gegeven en Electroboost door het water.

Van Leo van Rijn kreeg ik een leuk mailtje, de 03 die ik graag zag bij hem thuis pakte gisteren de eerste prijs, en dat op een Vitesse vluchtje. Leuk toch.

Op dit ogenblik 11 uur zijn de jonge duiven buiten, lekker fladderen , bij veel mensen trainen ze al, bij mij fladderen ze wat, haha tijd genoeg nog.

Prettige dag nog

Terug