Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 7E APRIL
7-4-2015

goedemorgen 

Aanstaande zaterdag 11 April hebben we dan eindelijk de eerste vlucht voor het eggie. En het lijkt nog mooi weer te worden ook nog, geweldig toch. En ik denk dat de meeste mensen er ook wel klaar voor zijn hoor. 

De duivinnen er uitgedaan om 08.10 uur, het was nog koud, maar ze wilden er heel graag uit, enkele vlogen in de haast zelfs tegen het raam. 

Vanmorgen krijgen we even snel bezoek van Max van der Zwaag en Cor de Jong, Max heeft een paar jongen voor Cor gekweekt en komt die hier even brengen en ondertussen heeft Max ook nog een jonge duif van mij gehaald uit Nieuw Roden. Grote klasse dus van " dokter" Max.

Tijdens het seizoen wil ik geen bezoek tijdens de week, en zijn liefhebbers in principe welkom op vrijdag ochtend, dan heb ik geen duiven vliegen. Maar vandaag even een uitzondering voor dit goede doel haha 

Ik heb nogmaals Prange Suppe door het water vandaag, door de nog steeds koude lucht wil ik dikke koppen proberen te voorkomen en probeer het met een dagje PS extra. 

Vandaag krijgen de duiven tussen de middag ook wat extra snoep zaad, beetje meer brandstof met deze kou. Maar !!! Het word mooier, dit weekend gaat het naar 16 graden joehoe !!!

Morgen en donderdag gaan er even wat duiven richting Amersfoort , nog even een keer de sprint inzetten, morgen neem ik een deel mee en donderdag de andere ploeg. Ik moet donderdag toch even naar dokter Wolff te Hattemerbroek, kan er mooi even een ploegje mee.

update 12.35 uur

Goed gevlogen, lekker gezond. De B ploeg in bad geweest. Elco nu de weduwnaars hokken aan het poetsen, vrijdagmiddag doe ik het zelf weer, net voor het inzetten. Ik moet vrijdag reeds om 16.30 uur in de club zijn, komen veel duiven

 

Terug