Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 16E
16-4-2015

goedemorgen iedereen, 

Hier is het prachtig weer maar fris. De voorspelling voor zaterdag is ook prachtig, droog, zonnig en kopwind, dus een echte Hollandse dag.

Gisteren de duiven weggehad naar Nunspeet en Nijkerk , dwz in twee ploegen, om ze uit elkaar thuis te krijgen. Ging goed, wel een paar laatkomers hoor, de teller bleef lang staan op 101 maar liep later toch weer naar de 105. Een duivin had ik niet mee, ik vond haar tussen de B duivinnen en daar hoorde ze niet, dus om haar te laten ontstressen heb ik haar niet meegenomen maar in het A hok gedaan. 

Gisteren ook nog even bij Dick Vogelzang de echte pinda,s gehaald, light skin pinda,s zitten tegenwoordig vacuüm verpakt, prachtig dus vandaag donderdag de 16e mogen ze er van genieten.

En gisteren alle duiven in de middag in bad gedaan, ik hoef dat gelukkig niet zelf te doen he, stuk voor stuk, hahaha nee, ik zet het badje neer en voor ik het water er in heb, zit het bad al vol.

Vanmorgen de duivinnen er om 08.00 uit gedaan, en nu 08.50 uur zijn er drie terug, de laatkomers van gisteren, de rest is nog uit het zicht.

Update: 

De duiven er twee keer uit geweest vandaag. De avond training was niet lang, meer plezierig haha, ze wilden er goed in. Afgevoerd met extra super energie , het weer voor zaterdag lijkt goed, vooral voor de vlieglijn 😏 dus 1,2,3,4,5  haha iedereen succes 

 

Terug