Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 27 april 2015

27-4-2015

goedemorgen iedereen,

Ik las op Facebook, wat ik eigenlijk niet meer moet doen , je word er zo depressief van , dat bij afdeling 10 het slecht verlopen was, en dan in noord vooral begreep ik. Nu weet je nooit precies of de schrijvers ook de gemiddelde spelers zijn, of het bij hun niet erger is dan bij de anderen, maar het leek zaterdag heel slecht te gaan, ik hoop dat er zondag of vandaag nog duiven nakomen. Zelf ben ik hier ook nog 6 duiven kwijt van de 102 maar toch. Maar als ik kijk welke ? Zal ik er geen echt missen, het waren geen winnaars.

De duivinnen er pas uit om 08.45 uur, ik mocht even uitslapen 

Later meer, eerst koffie

Update 12.30 uur, vanmorgen Herman Gaal op visite gehad, tijdens het koffiedrinken kwamen er twee duiven van zaterdag terug, een doffer 948 en een duivin 751, dus ik mis er nog 4 van zaterdag.

De duivinnen van de A ploeg hebben net lekker even in bad gezeten, ze doken er in, dus een gezond teken. Wat me wel opviel dat de oortjes van de duiven niet overal strak liggen nog, zal woensdag weer kijken, dan moet het over zijn.

Herman pakte zaterdag de eerste prijs met duif uit dochter vechtmachine x rode 340 van comb. Poessenauw x een duivin die ik kreeg van Bas Verkerk.

Hij heeft ook de 1e en 3e asduif tot nu toe, beide Vechtmachines. Ook de 1e van Poessenauw was een vechtmachine , van harte !!!

Update 15.00 uur, ben lekker aan het werk, is druk, Koningsdag , dus tussen de bedrijven door even updaten hahaha . Klaasje voerd de vliegers vanavond wel, geen zorgen dus. En prange suppe door het water en olympic MG mix over het voer met beute lecithine olie. Dus dat zit wel goed. Late meer

 

 

Terug