Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

4 MEI
4-5-2015

goedendag vrienden en vriendinnen,.

Update, de duivinnen wilden er graag uit, ze knalden gewoon over mijn hoofd naar buiten, dus gezond zijn ze wel. Gisteren zijn de doffers in bad geweest, dus vandaag mogen de duivinnen.

Olympic MG mix over het voer, met beute lecithine olie, en prange suppe door het water. Ze krijgen een half uur volle bak voer, daarna pak ik het weg, vanavond nogmaals een uur volle bak. Duivinnen en doffers hier het zelfde voer en hoeveelheid.

Update 11.15 uur

De duivinnen lekker in bad, de jongen buiten. Er komt zowaar een beetje forme op de doffers lijkt het, het zijn net vlinders, dus een goed teken. De 774 die zaterdag gepakt is door de roofvogel is heel erg beschadigd , kan waarschijnlijk net als de 818 niet meer gespeeld worden. Jammer, zo vallen er toch steeds wat af.

Ik las op de site van Sjaak Buwalda dat de beute bak samenstelling veranderd was door DHP....., dus contact gehad met Bas Thiele de baas van DHP, en nee, DHP veranderd nooit !!!!! De samenstelling .  De verandering kan alleen zitten in drie punten, de roodsteen kan wat roder of bruiner zijn , de schelpmix kan soms wat witter zijn, en duiven in forme eten meer roodsteen daardoor word de mest rood. Dus geen verandering in de best verkochte bak van Nederland. 

Net enkele telefoontjes gehad van super prestaties afgelopen weekend, ik vind het altijd geweldig te horen dat mensen zo succesvol zijn met Beute producten. Op dit ogenblik zijn we aan het testen bij enkele liefhebbers met beute sport in capsule( bij scheefvliegers) en we gaan straks bij de jonge duivenvluchten bij enkele liefhebbers een nieuwe samenstelling kruidendrank testen , de prijs zal ongeveer op 30 euro per liter komen, de twee liefhebbers die hem nu reeds testen bij de oude duiven zijn zeer onder de indruk. Deze kruidendrank is samengesteld om ook in de toekomst niet bang te hoeven zijn voor dopingcontroles, dus in samenwerking met experts op dit gebied word er gewerkt aan een geweldige kruidendrank, die duiven echte vlieglust geven, spieren laat opbollen als nooit te voren en het imuumsysteem geweldig prikkeld. 

Terug