Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 11E
11-5-2015

Goedenmorgen iedereen,

Ik probeer even af te kikken van internet, en dan vooral Facebook bedoel ik. hahaha wat word daar een onzin geschreven zeg, ik kan u hier een paar namen noemen die zo liegen , verschrikkelijk. Ook zo brabo, die steeds maar zanikt over Beute producten, maar een goede klant van me is. Hij doet het zegt hij voor de concurentie... ik ben bijna zover dat ik zijn naam noem en hem daarmee maar voor het blok zet. En al die liefhebbers die de gehele dag achter facebook zitten en hun mening geven. hun mening, ze vliegen geen deuk in een pakje boter, maar vertellen wel wat zij vinden. Schrijf over je eigen hok, maar bemoei je niet met methoden, voeding of bijproducten en of selectie als je zelf helemaal geen prijs wint. Iedereen is vrij om te schrijven, ik weet het wel. het ligt ook aan mij, maar als ik denk aan al die beginners, jeugd of minder spelende liefhebbers... wat zij allemaal lezen , en als dan 80% gewoon niet waar is, pff waar moeten zijn dan de keuze maken van waarheid, goed, of onbetrouwbaar.

Later meer

Update 11.00 uur. Toch twee duiven die een knooi gehad hebben afgelopen zaterdag, beide geen zin om er uit te gaan, zere vleugels( spieren uit de borst), dus even apart, paar dagen rust en wat Beute Sport. De vorigen die het hadden zijn allemaal hersteld en zijn zaterdag weer mee geweest.

Op dit ogenblik de jongen buiten, beginnen lekker te vliegen, zal ze maar eens in de hand nemen, heb geen idee hoe ze er uit zien en welke ruim 20 opgevreten zijn.. Zitten ook prachtige Eijerkamp duifjes bij, als jong heb ik gezien, nu zitten ze gewoon tussen de groep, heb dus geen idee hoeveel, en welke er nog zijn.

Ik verduister dit jaar niet, zou het wel doen, was er ook mee begonnen, Lex de Jong vroeg me: Ga je dit jaar verduisteren met de jongen? Zo ja dan krijg je weer testjongen van ons. En natuurlijk dan wil ik dat best doen hoor..maar toen er geen jongen kwamen heb ik de verduistering na twee weken weer weggepakt. Nu weer gewoon als vorig jaar, lekker relaxt, gewoon jonge duif mogen zijn, en als jaarling worden ze pas echt getest.

update 18.00 uur

De B ploeg heeft vanavond een training extra gehad. de duivinnen een 50 minuten en de doffers 40 minuten.Ze hadden niet heel veel zin buiten hoorde ik, ze vonden wat warm en zijn dat niet gewend.

De jonge duiven had ik binnen zo.n 30 seconden allemaal binnen zie filmpje op mijn facebook pagina.

Terug