Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 14E
14-5-2015

Goedendag iedereen

Begonnen met de selectie, ik heb nu reeds een lijstje gemaakt met duiven die ik as zaterdag niet meer speel, diverse redenen, meestal kunnen ze het trainingstempo niet bijbenen en winnen geen prijs, dus die twee samen is natuurlijk reeds een rode streep. Op dit ogenblik staan er 8 op het lijstje, ik denk dat ik er nog 2 bij zoek, dan heb ik voor zaterdag 90. Nummer 101 t/m 107 zijn zo gewond geweest dat ik ze niet eerder speel( misschien) dan op de natour). En er staan ongeveer 10 op de nominatie die nog twee kansen krijgen in principe, as zaterdag Quivrain en volgende week Sens.

Ik ben deze week begonnen met een test op eigen hok, maandag t/m woensdag, as zaterdag de eerste "testuitslag" maar daar kun je nog niets van zeggen dus volgende week de zelfde test op maandag, dinsdag en woensdag. u gaat er vanzelf van horen.

update 09.25 uur, enkele duivinnen wilden niet vallen, misschien wat nerveus of angstig, je weet nooit waarom he. Ze zijn nu los met de weduwnaars, ik pak ze er straks wel tussen uit rond 10.15 uur.

Tegen 12.00 uur krijgen ze wat extra snoep, hennep en pinda.s. Vanavond nog een keer trainen, heb ik vorige week niet gedaan trouwens

Update 19.00 uur

Weer een doffer gepakt, net kwam Herman de Graaf even op bezoek, hij pakte hem van de straat af, een gewonde er bij. Roofvogels ......

Terug