Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 15E
15-5-2015

goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

De mooie vluchten gaan nu ongeveer beginnen, althans wanneer u midfond en of fondliefhebber bent. De mannen en vrouwen van de grote fondvluchten maken zich ook gereed voor hun seizoen. Ik zie dat vooral de olympic MG mix, beute lecithine olie, herstel power capsules en Electroboost grote aftrek vind. Op de vluchten van de lange adem hebben ze nu eenmaal naast een goed lichaam en verstand ook veel energie nodig. En de laatste jaren zien we dat bijna alle bekende maraton spelers de Beute producten gebruiken, mannen van het eerste uur waren Arjan Beens, Piet de Vogel en AP Overwater , en we kunnen toch zeggen dat dit superspelers zijn, ze hebben de cirkel rond. Topduiven en topproducten . U kunt ze vragen , ze zijn gelukkig zo eerlijk als goud en zullen het gewoon toegeven.

Dus ook voor U als liefhebber van de grote fond gaat het nu tijd worden om de Beute producten te bestellen, en u wilt toch met uw duiven het er maximale prestaties uit halen?  Dus Beute producten en dan gaat het bij de fond om Olympic MG mix, lecithine olie en herstelpower capsules. En prange suppe om ze in conditie te brengen.

Wat is ook alweer olympic MG mix? Het is een mengeling van herstel power en beute sport. Herstel power is een 96% dierlijk eiwit en beute sport is een mengeling van magnesium, calcium en vitaminen, deze beute sport werkt geweldig ter voorkomen bij scheefvliegers.

Boven aan de begin pagina, de startpaginazeg maar, ziet u bovenaan een aantal kaartjes, op een van de kaartjes staat PRODUCTEN, hier gaat u heen, en kunt dan alle producten bekijken en boven aan bij het logo staat hoe u kunt bestellen( klik het logo aan) 

U maakt het geld voor uw bestelling over op ons banknummer, zet uw adres er bij en de bestelling. Of stort het bedrag en stuur ons een mailtje met uw bestelling.

En nog even een tip, bestel vast Colicontrol ......u gaat straks met de jongen beginnen....en vieze mest en coli verschijnselen liggen op de loer, heb het maar vast in huis. Dan kunt u GELIJK ingrijpen.

En vergeet niet iedere zaterdag en zondag Electroboost door het water, bij alle vluchten en voor alle vluchten, u hoeft niet te kijken naar de inkorfdatum , Electroboost is net dat dat extraatje wat ze nodig hebben om hun waterhuishouding weer in orde te krijgen

Succes, en succes.......u kunt er zelf veel aan doen, laat uw duiven selecteren , koppelenen speel met de perfect gebouwde jongen, verzorg ze dat 100% en treed in de voetsporen van de toppers.

Terug