Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 18 mei 2015

18-5-2015

goedendag iedereen,

De duivinnen zijn er al weer uit vanaf 08.30 uur, ze mochten een half uurtje uitslapen, de baas ook.

Ze wilden er graag uit, dat is steeds een goed teken, even kijken hoe lang ze willen vliegen, doordat gister de vlucht was , is het even afwachten nog. Later meer

Update 09.40 uur, ze hebben weer een uurtje gevlogen, nu de doffers los, ook die hadden reeds grote lol, ook dat is een goed teken.

Over het voer olympic MG mix en dit aangeplakt met beute lecithine olie. Lecithine olie is zeer belangrijk, een beetje werk is het wel, je moet het eerst onder de hete kraan zetten, dan goed roeren met een verfstokje of zo, schudden en dan pas gebruiken. De lecithine moet goed door de olie gemengd worden. Lecithine zorgt ervoor dat het lichaam wat meer vet kan opslaan tussen de spieren, duiven hebben dan nog wat extra reservers .

Door het water heb ik LWT, de nieuwe kruidendrank van beute duivenproducten. Het zit natuurlijk nog in een testfase, dus afwachten nog. De meeste liefhebbers hebben natuurlijk het super product prange suppe door het water, doe dat aub deze week drie dagen, maandag, dinsdag en woensdag. Donderdag wanneer de duiven in de mand gaan krijgen ze nog een herstel power capsule opgestoken

Gisteren nog even bezoek gehad van Herman Gaal uit steenwijk, hij speelde met de 168 voor de tweede keer de eerste prijs, de 168 is een vechtmachine nakomeling. Het eerste jaar dat Herman weer speelt en gelijk met groot succes .

Ook de eerste prijs speler van gisteren van afdeling Friesland is een beute producten gebruiker. En gisteravond nog even bezoek gehad van Jan Bos, hij kwam even een flesje LWT halen als test. Ook Adrie kors uit steenwijkerwold en Gerard heinhuis uit steenwijk gaan het proberen, we zullen zien hoe ze pakken de komende drie weken, ook Wim en jolande Koelma gaan het uitproberen.

Terug