Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 30E
30-5-2015

Goedenmorgen iedereen

de duiven zijn gelost om 07.30 te Quivrain, had ik niet verwacht. We waren er eigenlijk al uit dat we de zondagtraditie zouden blijven aanhouden. Maar gelukkig vandaag.

Tot aan Noord Nederland is het goed weer las ik, in Noord Nederland kans op regen of een bui. We zullen het wel zien toch.

Ik heb 30 duivinnen mee, 18 van de A ploeg en 12 van de B groep. de Doffers mochten een weekje thuis blijven. De B groep heeft de gehele week de lampen aan gehad van 05 tot 23.00 uur, zo ook de verwarming. Nu kunnen we zien of dat al enig effect heeft op de forme en dus prestaties van dat hok.

van afgelopen week ben ik nog 13 kwijt, al moeten er nog twee gehaald worden, dus 11 van de 85. 10 daarvan zijn duiven van de B groep, en allemaal duiven met 0 of 1 prijs. Dus weg is weg, opzouten.

Bij 1500 mpm is het 11.04 dat ze hier aankomen

Bij 1400 mpm iets later dus 11.19 uut

maar gaan ze 1600 of 1700 mpm dan reeds tussen 10.39 en 10.50 uur. We zullen het zien. Ik heb 10 duiven ingevoerd in het systeen dus de 1e 10 zijn de getekende duivinnen

Succes iedereen.

Achter de schermen heb ik het mega druk, mijn eigen duiven, mijn 27 uur bij Shell per week en de eigen zaak, die iedere week nog steeds groeid en groeid. Liefhebbers zien bij anderen betere prestaties door en met Beute Producten, en willen dit ook natuurlijk. We zijn bezig met een nieuwe site, nieuwe kleuren, met winkelwagentje voor de bestellingen en gemakkelijker betalen. Het Beute Systeem groeid zo snel wereldwijd dat ik moet verranderen, ik moet mee. Mega veel vraag reeds naar LTW, ik hoop binnen 14 dagen. De liefhebbers die het testen praten allemaal over training, witte neuzen, mooie kelen en bij de jongen lang trainen en gewoon uren weg zijn. Prachtig dus. Nog geen wanklank gehad.

Terug