Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 17E
17-6-2015

Goedemorgen iedereen,

Kort nachtje hier, naar Schiphol geweest, om 05.00 lag ik in bed, om 08.00 er weer uit om de duivinnen er uit te doen. Zo in de eerste minuut te zien, zien ze er goed uit. Straks weet ik meer over het vliegen/trainen. Al hoeft dat volle trainen niet meer hoor, de duiven hebben zo;n conditie dat eigenlijk een half uurtje genoeg is, zelfs per dag, durf ik te zeggen. Wanneer uw duiven er goed uitzien, de prestaties goed zijn, maar niet meer zo uibundig trainen....maak u geen zorgen, is eigenlijk niet van belang. De contitie nu naar 10 vluchten is optimaal dus laat ze maar.

Morgen, donderdag gaan we inmanden voor Gien, voor mij een nieuwe losplaats denk ik, hebben wij dat in Friesland al eerder gehad? straks even kijken. Er gaan er waarschijnlijk 26 mee, 26 kanshebbers op de zege. Allemaal duivinnen, vrijdag gaan er zo;n 40 mee op de Vitesse denk ik.

Geweldige resultaten wederom afgelopen weekend door liefhebbers met goede duiven en BEUTE producten, prachtig om dat steeds te lezen.

En helemaal mooi is dat bijna alle liefhebbers die hun kwekers laten "selecteren"en koppelen zoveel beter zjn gaan spelen, ik heb zelfs al een doos gebak thuisbezorgt gekregen, is toch leuk hahaha. Wanneer gaat u een afspraak maken? Stuur eens een mailtje of bel, en laat uw "kweekduiven of andere vasthouders" eens bekijken, twee weten meer dan èèn

Terug