Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 26E
26-6-2015

Goedendag iedereen,

Vandaag de jongen weer door de handen nemen, gewoon even kijken hoe ze er voor staan. Ze zien er geweldig uit, zitten soms in de voliere, zonnetje op hun bol, en dan zie je de toekomst. Ik heb waarschijnlijk plaats eind van het seizoen voor 6 ( zes) koppels 2015 duiven. Maar dat kan ook zo maar anders lopen he, seizoen is nog lang, maar de planning ligt al klaar. Ik weet ook al precies welke "ouden" mogen blijven. Natuurlijk zijn er nog vier weken spel, maar na 11 weken weet je het wel hoor, een grote verrassing zal er niet meer bij zitten.

De nieuwe site is bijna klaar, met winkelwagentje etc( de mensen achter de schermen bedankt). Deze loopt over...duizenden kijkers per dag, moet sneller, beter, makkelijker vooral met betalen, optellen en adressen, straks 1 x invoeren en uw computer onthoud alles !

De 123 kwam vanavond laat thuis, jonge doffer van Jos Voortman, geweldig mooi beest, was ff aan de haal vandaag :)

De jongen er uit gedaan om 08.00 uur, ze hebben koppen zo strak als gelakt, de neuzen zo wit als krijt en de mest,. met de handjes opvegen, en steeds overal eieren, dus super gezond, ik denk dat ik ze over een week of vier maar ga scheiden dus een jaar op de deur spelen. Met een mooi koppeltje gaat dat prima, vorig jaar had ik er veel te veel. Op de deur spelen is de verwachtig he, kan zo maar weer omslaan :) ze zitten nu vier dagen aan de LTW, ik ga dit 14 dagen doen. Afgelopen zondag hebben ze een Belgamagix gehad tegen het geel, en geent tegen paramixo en pokken zijn ze reeds weken( paramixo 2 x)

Terug