Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZIEKENBOEG
5-7-2015

goedemorgen iedereen,

Ik zit in de ziekenboeg, gisteren bij het afstappen van de motor, zette ik de standaart niet goed, motor valt om, ik wilde hem optillen. Kraakt de rug vreselijk , onderin, ik zak door mijn benen, raak even van de wereld, strompel naar binnen , val overal tegen aan, val op bed, ben weer van de wereld, hoe lang weet ik niet, maar het ijs wat ik had meegenomen was water geworden. Dokter gebeld door Klaasje ( die lag in het zwembad, dus had er niets van meegekregen) , veel pijnstillers, rustig aan doen, en in beweging blijven vertelde hij. Maar ik kon helemaal niet bewegen, bij opstaan, althans proberen op te staan, zwart voor de ogen en viel ik weer flauw. Ik voel me een watje haha. Klaasje neemt verzorging duiven over, dat kan ze super, nog beter dan mij zelfs, dus voor mij enige dagen pauze .

Lees ik net enkele reportages in topwings, enkelen spreken de waarheid, en enkelen niet. Twee mooie reportages zijn maar half, ik heb bij twee liefhebbers alles opgezet qua koppels , selectie( en of systeem en of producten) en ze zeggen er weer geen woord over. Bij Hamstra/aldus lees ik wel zo als het is, niets meer en niets minder gewoon de waarheid. Wie die twee jokkers of achterhouders zijn....weten ze zelf wel. Wel jammer. En nee, ik ben niet geil op mijn eigen naam, maar als je veel tijd in 1 speler gestoken hebt, en dan praat ik in jaren, dan is het jammer dat hij geen woord er over zegt. En bij die twee anderen heb ik het gehele kweekhok opnieuw opgezet , de lichtmethode uitgelegd , en nog enkele tips, ook hier geen woord. Duivensport word steeds meer een ikke ikke spel. Deze figuren zorgen ervoor dat ik in de toekomst geen bonnen meer schenk, geen gratis duiven meer weggeef, en geen advies meer geef aan de telefoon. Vanaf nu loopt alles " via de zaak" en als ze dan niets willen vertellen vind ik het prima, dan heb ik mijn deel reeds gehad. 

tip van de week, door het niet doorgaan van de vlucht, even zaterdag, zondag en maandagochtend iets minder voeren dan alles weer oppakken. Water en bijproducten niet veranderen. 

Geniet van uw duiven zolang er nog duivensport is

 

Terug