Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG 9 JULI
9-7-2015

goedemorgen iedereen

Vandaag inmanden voor een midfondvlucht, we beginnen een uurtje later met inmanden, de container komt een uurtje later dus...wij ook.

Nu krijg ik vanmorgen opeens een raar bericht, volgende week hebben we een fondvlucht.... Op zich niets raars, dat weten we reeds een jaar, Tours zouden we hebben...en dan op de zelfde dag inmanden voor een midfondvlucht, bij sommige verenigingen voorzag ik problemen...maar nee, we doen het gewoon, twee vluchten tegelijk inmanden...

Nu een week geleden ging chatearoux niet door, ook dat weten we, die is verplaats naar 18 juli dus in plaats van Tours, ook niets aan de hand, maar nu vanmorgen hoor ik dat we woensdag reeds gaan inmanden voor chateaouroux , dan op donderdag de midfondvlucht vrijdag de jonge duiven...

Dus een nationale vlucht, waar wij een dag eerder inmanden. En nu komt het rare er nog bij, afdeling 10 gaat ook woensdag inmanden voor chatearoux , kan ik me voorstellen in verband met vervoer..samen met 11.... Vervoer samen? Maar afdeling 10 houd zoals het nu lijkt ook gewoon hun eigen fondvluchten....in het zelfde weekend, en dan op donderdag inmanden. 

Omdat we misschien te laat aankomen....was dat andere jaren dan zo? Wat is het verschil met Tours 714 km of chatearoux 744 km, zorgt die 30 km ervoor dat we een dag eerder inmanden? Of de angst dat er bij enkele clubs fouten worden gemaakt met twee vluchten op 1 avond inmanden? 

En dat afdeling 10 naar twee verschillende losplaatsen gaat, noord en zuid gescheiden, dit gaat door.....en dan ook nog op woensdag inmanden voor chatearoux ... Hoeveel duiven zullen er dan komen in bijvoorbeeld noord afdeling 10 voor chatearoux ? 100? En in zuid 200? En dan verschillende auto,s naar verschillende losplaatsen voor hun " eigen" dagfondvluchten? 

Krijgen wij van afdeling Friesland dan ook Tours op donderdag nog?

en hoe zit het met de andere afdelingen in Nederland op nationaal chatearoux ? Gaan die ook op woensdag in de mand? Of die gewoon op donderdag, zeeland kan wel op vrijdagmiddag 😙

Ik zie het allemaal wel, eerst maar eens midfonduiven inmanden vanavond, en dan komen die zaterdag terug...volle bak voer en dan woensdag of donderdag of vrijdag maar weer mee, ik raak de draad kwijt.

 

Terug