Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 14E
14-7-2015

goedendag vrienden en vriendinnen

Ik zit in de lappenmand, zo,n tien dagen geleden wilde ik de motor optillen , een zweepslag in de rug. Vandaag de eerste keer even bij de fysio geweest, veel pijn. Drie keer daags 600 mg ibuprofen , en dan blijven bewegen, wandelen gaat, stil staan, zitten en liggen gaat niet zo goed of zelfs slecht. Ik lijk wel een scheefvlieger , misschien moet ik ook maar aan de beute sport.

Met de duiven gaat het redelijk, ze hebben afgelopen zaterdag geestelijk geleden, lichamelijk niet hoor, maar geestelijk. Door de storingen in de lucht zijn ze even het spoor kwijt geweest. Hun computers en gps systemen hebben een stroomstoring gehad, laten we dat maar zeggen.

Ik zit met een dilemma, de 13-345 staat hoog bij de fondduiven, midfonduiven en asduif oud. Ze kan in de club alles nog winnen.... Maar op twee vluchten tegelijk spelen gaat niet. Dus of op de fond of midfond is ze haar plaatsje kwijt . Raar eigenlijk. Dus al pakt ze zaterdag een kopprijs....dan is ze haar plaatsje in de andere categorie kwijt.

De 500 van Eijerkamp miste haar prijs, maar ze herstelt goed, ik denk dat ze er zaterdag wel weer is. Het is een kleindochter van Che , vooral de van loon lijnen van Eijerkamp doen het altijd goed bij mij. De 500 is ook weer Che x van Loon. Van de 500 hebben we ook weer een talentvolle dochter, die komt er wel 14-735

De nieuwe site is bijna gereed www.beute-duivenproducten.nl 

Nog een paar daagjes

Later meer

Terug